ACLVB-voordelen

Op deze pagina:

  Het leven is meer dan werken alleen. Daarom stelt de ACLVB je een heel gamma van voordelen ter beschikking. Dat gaat van goedkoper winkelen tot reizen tegen verminderde prijs, van gratis tickets tot onverwachte cadeaus.

  ACLVB WINcard

  Je ledenbijdrage slim terugverdiend

  De ledenbijdrage die je maandelijks betaalt, verdien je dubbel en dik terug. Niet voor niets heet een lidkaart bij de Liberale Vakbond een WINcard. Ieder lid van de Liberale Vakbond ontvangt gratis de ACLVB-WINcard. Van zodra je je eerste ledenbijdrage hebt betaald, valt de WINcard in je brievenbus, samen met een overzichtelijke voordelengids.

  Het blauwe pasje verstrekt een korting in tal van winkels en restaurants. Ook heel wat pretparken en toeristische centra verwennen WINcardhouders met een voordeeltarief. Zelfs goedkoop brandstof aankopen of tanken, met directe korting een reis boeken, voor een ontspannen prijsje een cultureel evenement bijwonen, … met de WINcard van ACLVB kan dit allemaal.
   

  Uitzonderlijke aanbiedingen

  Bovendien zijn er de tijdelijke, uitzonderlijke WINcard-aanbiedingen. Je leest er alles over in het ledenblad Vrijuit of via onderstaande banner.
   

  Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
  Of zoek uw secretariaat via de kaart