Ondernemingsorganen
Bij aanzienlijke verliezen die het maatschappelijk kapitaal aantasten, voorziet het Wetboek van Vennootschappen procedures en sancties, naar verhouding van het gedeelte van het kapitaal dat verloren is gegaan.
157.08 KB
Ondernemingsorganen
Elk jaar worden de ACLVB-afgevaardigden van de ondernemingsraad voorzien van de nodige financiële informatie over hun bedrijf. Deze informatie vertaalt zich in de wettelijk verplichte publicatie van de jaarrekening.
1.81 MB
Ondernemingsorganen
De situatie kan zich voordoen dat er geen Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk (CPBW) is in de onderneming. In de gevallen waar er een vakbondsafvaardiging is worden een aantal taken van het CPBW door deze vakbondsafvaardiging overgenomen.
93.91 KB
Ondernemingsorganen
Naast de bevoegdheden die deze comités reeds hadden en die zij integraal behouden, krijgen zij er belangrijke bevoegdheden bij.
338.84 KB
ACLVB-dienstverlening
Een overzicht van de ACLVB-vakantiehuizen aan de Belgische kust en in de Ardennen.
2.76 MB
Loon
Aangezien functiewaardering en functieclassificatie een vrij technische materie is, leek het ons aangewezen om de stappen in het proces duidelijk te maken, een inzicht te geven in een aantal systemen en de meest belangrijke terminologie te definiëren.
629.18 KB
Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
Of zoek uw secretariaat via de kaart