banner-betoging-24-05-2016_2.jpg

Nationale betoging van dinsdag 24 mei 2016

20/05/2016 - 10u

Nationale betoging van dinsdag 24 mei 2016

Afspraak om 11 uur aan het Noordstation in Brussel

 

Jullie hebben gehoord en gelezen dat de regering niet van plan is af te stappen van haar onevenwichtig beleid. Alle maatregelen die worden genomen gebeuren op de rug van de werknemers, zowel uit de privé- als de openbare sector, en van de sociaal verzekerden. De recente beslissingen inzake eenzijdige flexibiliteit (annualisering, overuren) zijn gewoonweg onaanvaardbaar. Wij gaan  dus betogen voor sociale en fiscale rechtvaardigheid, maar vooral ook voor een terugkeer naar een echt sociaal overleg, niet één dat enkel op papier bestaat.

Daarom organiseren ACLVB, ACV en ABVV in gemeenschappelijk front een nationale betoging op dinsdag 24 mei 2016. Afspraak om 11 uur aan het Noordstation in Brussel. Het einde van de manifestatie is voorzien omstreeks 14 uur.

Parcours en verzamelpunt

Het verzamelpunt van de ACLVB bevindt zich op de rechtse kant van de Albert-II-laan, ter hoogte van de Frère-Orbanstraat.  Daar zal een ACLVB-stand opgesteld staan waar de gadgets te verkrijgen zijn, de attesten,…

De betogersstoet vertrekt om 11u30 vanuit de Albert-II-laan om dan links af te slaan in de Kruidtuinlaan en ter hoogte van de Financietoren de Pachecolaan te nemen om zo verder door te stappen richting Centraal Station, Keizerlaan, Cellebroersstraat, Lemonnierlaan en te eindigen op de Europa Esplanade (Zuidstation), waar een podium staat opgesteld en muzikale animatie is voorzien. 

Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
Of zoek uw secretariaat via de kaart