Schrijf je in voor onze infoavonden tijdskrediet!

Op deze pagina:

  Ontdek tijdskrediet en landingsbanen: jouw weg naar meer tijd voor jezelf en je dierbaren!

  Infoavonden tijdskrediet door de Liberale Vakbond

  In de maanden oktober en november nodigt ACLVB je uit voor een informatieve avond over tijdskrediet en landingsbanen. Op sommige momenten in het leven heb je behoefte aan extra tijd, of het nu is om voor jezelf, je kinderen of je ouders te zorgen. De wetgeving rondom deze thema's kan complex zijn, daarom organiseren we deze informatieavond.

  De infosessie wordt op verschillende plaatsen in Vlaanderen georganiseerd.
   

  Waarom zou je overwegen om deel te nemen?

  1. Verneem alles over tijdskrediet: tijdskrediet biedt de mogelijkheid om gedurende je loopbaan tijd te nemen voor persoonlijke intenties. Of het nu is om een erkende opleiding te volgen of te zorgen voor een ziek familielid, dit kan een levensveranderende keuze zijn.
  2. Ontdek de flexibele opties: met gemotiveerd tijdskrediet kun je je arbeidsprestaties volledig onderbreken of verminderen tot halftijds of 4/5 van een voltijdse baan. Dit biedt de flexibiliteit die je nodig hebt om je verantwoordelijkheden te vervullen.
  3. Leer bij over landingsbanen voor oudere werknemers: als je ouder bent dan 55 en 25 jaar beroepservaring hebt, kun je profiteren van een landingsbaan. Dit betekent dat je je arbeidsprestaties kunt verminderen tot de helft of 4/5 van een voltijdse baan. De RVA voorziet in uitkeringen vanaf 60 jaar, en soms zelfs vanaf 55 jaar in specifieke situaties.
  4. Kom meer te weten over de mogelijkheden voor vroegere toegang: er zijn uitzonderingen die vroege toegang tot landingsbanen mogelijk maken, afhankelijk van je specifieke situatie, zoals werken in een bedrijf in moeilijkheden, langdurige loopbaan, of in zware beroepen.

  Schrijf je in!

  Schrijf je in voor onze informatieavond om meer te weten te komen over hoe tijdskrediet en landingsbanen jou kunnen helpen om de balans te vinden tussen werk en privéleven. Begrijp de wetgeving en ontdek welke opties voor jou beschikbaar zijn. Het is de eerste stap naar meer tijd voor de dingen die er echt toe doen.

  • 24/10 in Genk
  • 24/10 in Roeselare
  • 24/10 in Vilvoorde
  • 26/10 in Zele (Afgelast !)
  • 6/11 in Edegem

  We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en al je vragen te beantwoorden.

  Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
  Of zoek uw secretariaat via de kaart