Vakantiehuizen

Op deze pagina:

  Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB – vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven; die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

  De ACLVB stelde met zorg een palet sfeervolle verblijven aan de Belgische kust, in de Ardennen en Frankrijk samen. Iedereen is er welkom, zowel leden als niet – leden. Al genieten leden uiteraard van een extra voordelig tarief.

  Ondertussen kregen reeds 4 vakantieverblijven een volledige make-over. De appartementen in De Panne, Westende, Blankenberge en Middelkerke werden recentelijk volledig gerenoveerd, zodat zij opnieuw over een modern en hedendaags interieur beschikken.

  U ziet het, wij doen er alles aan om onze leden een zo aangenaam mogelijk verblijf te bezorgen.

  Wenst u een verblijf te boeken ?

  Boek online via onze website. U kunt dan zelf nagaan of er voor een bepaalde periode nog appartementen beschikbaar zijn. Daarnaast wordt uw voordelige prijs onmiddellijk zichtbaar.

  • Vanaf 1 september kan u boeken voor het laagseizoen, de krokusvakantie, de paasvakantie, de herfstvakantie en de kerstvakantie van het volgende jaar.
  • Vanaf 1 december kan u boeken voor het hoogseizoen (mei, juni, juli, augustus en september).

  Om in aanmerking te komen voor het ledentarief, dient u minimum 12 maanden bijdragen betaald te hebben.

  BOEK ONLINE

  Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
  Of zoek uw secretariaat via de kaart