Vakantiehuizen

Op deze pagina:

  Beste huurder

  De strijd tegen het coronavirus is voor de hele samenleving momenteel de absolute prioriteit. Dat betekent onder meer de strikte naleving van de maatregelen die door de overheid worden opgelegd om de verspreiding van het virus in te dijken.

  Na een periode van enige onzekerheid is er sinds deze voormiddag absolute duidelijkheid over wat dit alles impliceert voor de verhuur van onze vakantiehuizen.

  Alle vakantiewoningen en toeristische verblijfplaatsen moeten met onmiddellijke ingang sluiten. Dat staat in de nieuwe richtlijn die vannacht door de gouverneurs aan de lokale besturen is uitgestuurd.

  Wat betekent dit concreet?

  • Geen enkele vakantiewoning kan tot nader order nog verhuurd worden. De maatregelen gelden in principe tem 5 april. Wij raden jullie ten stelligste af om naar de kust te rijden. Sleutels van het gehuurde appartement zullen hoe dan ook niet worden meegegeven.
  • Hiermee valt de start van de paasvakantie weg en zullen alle boekingen met een periode tot 19/04/2020 terugbetaald worden.
  • Nieuwe reservaties zijn mogelijk, maar dienen door uzelf gemaakt te worden via het online reservatiesysteem, het agentschap of de ACLVB.

  Wij verzoeken jullie de agentschappen de nodige tijd te geven om deze annulaties en terugbetalingen te verwerken.

  Maar vooral…ZORG VOOR JEZELF, VOOR ELKAAR & BLIJF GEZOND

  Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB – vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven; die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

  De ACLVB stelde met zorg een palet sfeervolle verblijven aan de Belgische kust, in de Ardennen en Frankrijk samen. Iedereen is er welkom, zowel leden als niet – leden. Al genieten leden uiteraard van een extra voordelig tarief.

  Ondertussen kregen reeds 4 vakantieverblijven een volledige make-over. De appartementen in De Panne, Westende, Blankenberge en Middelkerke werden recentelijk volledig gerenoveerd, zodat zij opnieuw over een modern en hedendaags interieur beschikken.

  U ziet het, wij doen er alles aan om onze leden een zo aangenaam mogelijk verblijf te bezorgen.

  Wenst u een verblijf te boeken ?

  Boek online via onze website. U kunt dan zelf nagaan of er voor een bepaalde periode nog appartementen beschikbaar zijn. Daarnaast wordt uw voordelige prijs onmiddellijk zichtbaar.

  • Vanaf 1 september kan u boeken voor het laagseizoen, de krokusvakantie, de paasvakantie, de herfstvakantie en de kerstvakantie van het volgende jaar.
  • Vanaf 1 december kan u boeken voor het hoogseizoen (mei, juni, juli, augustus en september).

  Om in aanmerking te komen voor het ledentarief, dient u minimum 12 maanden bijdragen betaald te hebben.

  BOEK ONLINE

  Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
  Of zoek uw secretariaat via de kaart