Vakantiehuizen buitenland

Op deze pagina:

  Wenst u een verblijf te boeken in Cavalaire ?

  Vanaf nu kan u ook uw reservatie online boeken via de website van ACLVB. U kunt dan zelf nagaan of er voor een bepaalde periode nog appartementen  beschikbaar zijn. Daarnaast wordt uwvoordelige prijs onmiddellijk zichtbaar.

  BOEK ONLINE

  Opening vakantiehuizen ACLVB vanaf vrijdag 19 juni 2020 in Cavalaire !

  Vanaf 15 juni gaan de grenzen open voor reizen binnen de Europese Unie. Wij zijn uiteraard heel blij met dit nieuws en kunnen jullie met veel plezier meedelen dat aankomsten vanaf vrijdag 19/06/2020 mogelijk zijn !

  Teneinde alles goed te laten verlopen en te zorgen voor ieders veiligheid, verzoeken wij jullie de maatregelen die van toepassing zijn op het domein zelf te respecteren aub.
  Zo zullen er bijvoorbeeld maatregelen uithangen aan het zwembad op het domein.

  We vragen jullie tevens de algemene regels niet te vergeten:

  • Hou voldoende afstand en respecteer maximaal social distancing (min. 1,5 meter afstand)
  • Desinfecteer en/of was je handen regelmatig
  • Hoest of nies in de binnenkant van je elleboog, of in een papieren zakdoekje en gooi dat dan direct in de vuilbak
  • Gebruik een mondmasker op drukke plaatsen

  Alvast bedankt voor uw medewerking en een fijne vakantie gewenst !

  U bent toe aan een zonnekuur? U zoekt een budgetvriendelijk idee om uw volgende vakantieperiode in te vullen? Dan heeft de ACLVB voor u in Cavalaire-sur-mer vakantieverblijven.
   


  Cavalaire - L'Eucalyptus

  300 zonrijke dagen per jaar, dat is het aanlokkelijke visitekaartje van Cavalaire-sur-Mer. De mediterrane familiebestemming ligt op 30 km van Saint-Tropez. Een heerlijk klimaat en een typisch landschap van rotsige baaien maken van Cavalaire een onweerstaanbare vakantieplek. Wie er eens is geweest, wil er altijd naar terug.

  Wonderen van de zee

  Niets verkwikkender dan ’s morgens de zee op te zoeken en blootsvoets het fijne zand om te woelen. Het strand van Cavalaire is 4 km lang. Waterratten hebben het er naar hun zin : zeilen, surfen,waterski, jetski ... alles kan. Ook onder water valt heel wat te ontdekken. Van maart tot november is Cavalaire het oord bij uitstek voor diepzeeduikers.

  Als God in Frankrijk

  Cavalaire-sur-Mer is een synoniem voor levensvreugde : een pastis op het middaguur, een siësta tijdens de warmste momenten van de dag, petanque spelen onder de platanenbomen, en als de avond valt afzakken naar het casino, slenteren op de promenade, flaneren langs de verlichte uitstalramen van de talrijke boetiekjes.

  Uit de kunst

  Cavalaire heeft artistieke faam. Jaarlijks vinden schitterende tentoonstellingen plaats met werk van bekende artiesten. Het theaterfestival in juli en augustus is beslist een van de boeiendste culturele evenementen van de streek. Ook de traditionele oogstvieringen en de kerstfestiviteiten zorgen voor een unieke sfeer.

  Les Lavandiers

  Les Lavandiers, een residentieel domein in Provençaalse stijl, midden in 3 ha groen, met 2 zwembaden en een tennisveld. Dat alles in een uniek, rustig kader, vlakbij het strand, de haven en de handelszaken in het centrum van Cavalaire.

  Villa L’Eucalyptus

  21 appartementen :

  • 18 appartementen voor 6 personen (45 m²) met 2 slaapkamers, beneden of op de eerste of de tweede verdieping (1 appartement met tuintje);
  • 3 appartementen voor 8 personen (62 m²) met 3 slaapkamers, beneden of op de eerste of de tweede verdieping (1 appartement met tuintje)

  Woonkamer

  • groot raam met schuifdeur
  • gemeubeld terras van 15 m² met uitzicht op de tuinen of op het zwembad
  • televisie (Franse programma’s)-airconditioning

  Keuken volledig uitgerust

  • koelkast met vriesvak
  • keramische kookplaten, traditionele oven
  • vaatwas, koffiezetapparaat
    

  Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
  Of zoek uw secretariaat via de kaart