Zoneverantwoordelijke Brussel

Op deze pagina:

  De Liberale Vakbond ACLVB zoekt voor zijn afdeling Brussel een leidinggevend persoon die zijn of haar zone op een autonome wijze in al haar facetten beheert en verder ontwikkelt met als doel een optimale dienstverlening te bieden aan onze leden en de vooropgestelde objectieven te realiseren.

  U staat in voor de verdere uitbouw van ons ledenbestand in Brussel  (27 000 leden) en het dagdagelijks beheer van de personeelsleden van de zone (32 medewerkers).

  Binnen een gestructureerde organisatie beschik je over een grote autonomie en verantwoordelijkheid op het vlak van het lokale personeelsbeleid, commercieel beleid en allerhande administratieve verplichtingen.

  U bent tweetalig , beschikt over een bachelor of master, woont bij voorkeur in of dicht bij Brussel en hebt een sociaal liberale kijk op het leven. Tevens hebt u kennis van de Brusselse sociaal economische wereld.

  Kennis van de sociale wetgeving, affiniteit met het vakbondsgebeuren en reële leidinggevende ervaring zijn belangrijke pluspunten. Taakgericht evenals mensgericht leiderschap zijn geen onbekenden voor u.

  U werkt zelfstandig doch U kan rekenen op een degelijke begeleiding.

  Wij bieden u een contract van onbepaalde duur en aantrekkelijke loon- en arbeidsvoorwaarden. Onder andere een bedrijfswagen, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een soepele verlofregeling maken deel uit van het verloningspakket.

  U kan uw kandidatuur per mail richten aan:

  Koen De Jaeger, HRM directeur ACLVB
  koen.de.jaeger@aclvb.be

  Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
  Of zoek uw secretariaat via de kaart