Empuriabrava

Op deze pagina:

  Appartementen en huizen met of zonder zwembad

  Empuriabrava is het residentieel vakantieoord van de stad Castelló d'Empúries, dichtbij Figueras (Dali-museum) en Girona. Gelegen aan de Costa Brava, met zijn 24 km bevaarbare kanalen is Empuriabrava een topbestemming voor fans van zon, zee, shopping, discotheken. Ook sportievelingen vinden er vast hun gading : zeilen, duiken, surfen, jetski, paardrijden, golf, petanque, mountainbike … mogelijkheden troef.

  Wie nostalgisch is aangelegd, kan zijn hart ophalen bij het ontdekken van het middeleeuws verleden van Castelló d'Empúries, de ruïnes van de Grieks-Romeinse stad Empurias, en de historische rijkdom van La Escala en Barcelona. Empuriabrava bevindt zich tussen Cadaqués (de stad van Dali) en Figueras (het Dali-museum), ideaal voor liefhebbers van het surrealisme. Cultuur, sport, lekker eten, een siësta houden … alles is toegestaan in Empuriabrava.. 

  Apart-rent biedt u de keuze tussen een appartement of woning, al dan niet met gemeenschappelijk of privé-zwembad. Alle appartementen en woningen vindt u terug op www.apart-rent.com
   

  Voordelen ACLVB

  Als ACLVB-lid geniet u van 10% korting op de prijzen vermeld in het zwart en dit het hele jaar door. Dit betekent dat er geen korting wordt gegeven op een huis of appartement dat al korting heeft.

  Om te kunnen genieten van uw korting dient u rechtstreeks contact op te nemen met Apart Rent via info@apart-rent.com of 0034 972 45 02 62. U dient te vermelden dat u lid bent van de ACLVB en dient vervolgens een kopie van uw lidkaart door te sturen.

  Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
  Of zoek uw secretariaat via de kaart