Voordelen

Op deze pagina:

  Je lidgeld heb je bij de ACLVB zo terugverdiend

  De Liberale Vakbond zet zich dag na dag in voor jouw koopkracht. Dat weet je, dat ervaar je. We schakelen hiervoor een versnelling hoger en bieden onze leden een aanbod van voordelen aan. Hiervoor ging de ACLVB in zee met Merits & Benefits. Al 10 jaar zorgt Merits & Benefits voor een platform dat onklopbare voordelen biedt voor werknemers. Hun missie is ook onze prioriteit voor onze leden: de koopkracht verhogen en meer ruimte creëren om van het leven te genieten!

  Dankzij deze samenwerking kunnen we een heel mooi voordelenpakket aanbieden aan onze leden. We kunnen nu ook het aanbod actueel houden en inspelen op jouw noden en wensen. Hou zeker de website www.voordelen.aclvb.be goed in het oog want we zorgen regelmatig voor vernieuwing.

  De voordelen van Merits&Benefits? Te mooi om te laten liggen, te interessant om erover te zwijgen!

  Mijn  vriendin was toevallig die zaterdag naar de AS Adventure getrokken. Je weet wel, even wat soldenkoopjes scoren voor onze eerste kampeertrip. Toen ik 's namiddags thuiskwam, lag de tafel vol AS Adventure spullen. Ik slikte even toen ik de rekening zag: 347 euro!

  Had ik dat maar geweten! We hadden makkelijk 30 euro kunnen besparen door via Merits&Benefits 6 vouchers met een aankoopwaarde van 50 euro te kopen. Bij Merits&Benefits betaal je voor zo'n voucher slechts 45 euro. Tel uit je winst! 

  Echt een voordeel!
  Zelfs mijn kinderen kennen intussen de ACLVB-voordelenkaart.

  "Heb je je pasje bij, mama?". Zelfs mijn kinderen kennen intussen de voordelenkaart van de ACLVB. Vlakbij hun school is een Lunch Garden. Handig wanneer ik op woensdagmiddag geen tijd heb om te koken, zoals wel vaker dit jaar.

  Als ik de ACLVB-voordeelkaart toon bij Lunch Garden, genieten we meteen een Merits&Benefits korting van 10%. Lekker makkelijk en niks gedoe! Dat noem ik nu eens écht een voordeel! Volgende woensdag nemen we opa en oma mee uit lunchen.

  ACLVB maakt het leven voor jongeren goedkoper!

  Robin, 21 jaar, student: “Toen ik mijn lidkaart van FreeZbe ontving, ben ik uit nieuwsgierigheid toch eens gaan kijken op de voordelensite van ACLVB. Ik ontdekte snel een aantal interessante aanbiedingen. Zo ben ik deze zomer naar het pretpark Bellewaerde gegaan. Met de voordeelkaart van FreeZbe kreeg ik per toegangsticket een korting van 5,5 euro!

  Als student is mijn lidmaatschap bij de ACLVB-jongeren volledig gratis. Zulke kortingen zijn dan toch gewoon extra. Vanaf nu ga ik voor elke uitstap eerst even checken op de site van ACLVB. Er is voor ieder wat wils en zeker ook voor de jeugd.  Het leven van een student is al duur genoeg, niet?"

  Hoe kom je aan die kortingen?

  Bedrijven bieden je een korting op verschillende manieren:

  • je koopt een voucher en winkelt met korting. Dit is cumuleerbaar met eventuele andere kortingen. Meer info over vouchers
  • je gaat naar de webshop van een handelaar of winkel en koopt daar met korting.
  • je print een kortingsbon af of toont die kortingsbon op het scherm van je smartphone.
  • je toont de ACLVB voordeelkaart op de achterkant van je lidkaart of op het scherm van je smartphone via de website. De handelaar scant de barcode en verleent de korting.
  • je koopt tickets aan een verminderd tarief voor een bezoek aan een pretpark, bioscoop, …

  Registreer je

  Ben je lid bij ACLVB en heb je je lidkaart ontvangen?

  Registreer je dan snel op www.voordelen.aclvb.be en geniet van het voordelenpakket! Bekijk het filmpje, zo weet je meteen hoe je dit moet doen.

  Andere ACLVB-voordelen

  Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
  Of zoek uw secretariaat via de kaart