Voordelen

Op deze pagina:

  Je lidgeld heb je bij de ACLVB zo terugverdiend

  De Liberale Vakbond zet zich dag na dag in voor jouw koopkracht. Dat weet je, dat ervaar je. We schakelen hiervoor een versnelling hoger en bieden onze leden een aanbod van voordelen aan.

  Hou zeker de website www.voordelen.aclvb.be goed in het oog want we zorgen regelmatig voor vernieuwing.

  De voordelen via de ACLVB-voordeelkaart? Te mooi om te laten liggen, te interessant om erover te zwijgen!

  Mijn vriendin was toevallig die zaterdag naar de winkel getrokken. Je weet wel, even wat solden koopjes scoren voor onze eerste kampeertrip. Toen ik ­‘s namiddags thuiskwam, lag de tafel vol spullen. Ik slikte even toen ik de rekening zag: 347 euro!

  Had ik dat maar geweten! We hadden makkelijk 30 euro kunnen besparen door via voordelen.aclvb.be 6‑vouchers met een aankoopwaarde van 50 euro te kopen. Dan betaal je voor zo’n voucher slechts 45 euro. Tel uit je winst!

  Echt een voordeel!
  Zelfs mijn kinderen kennen intussen de ACLVB-voordelenkaart.

  “Mag ik je lidkaart van de vakbond even gebruiken, mama?” Zelfs mijn tienerkinderen kennen intussen de voordelenkaart van de ACLVB.

  Zij kopen graag online en het aanbod van webshops waar je dankzij de ACLVB-voordelenkaart met een korting kan kopen, is heel uitgebreid. Elke korting helpt en zo kan het hele gezin mee profiteren.

  Voordeliger verzekerd

  Ik geniet dezelfde pechbijstand op de weg als mijn buurman. En toch betaalde ik ruim 25 euro minder dan hem! Hoe ik dat klaarspeelde? Eenvoudig: ik maakte gebruik van het speciale tariefaanbod van de pechverhelping op het voordelenplatform van de Liberale Vakbond!

  Meer pret voor minder geld

  Prijzig dagje wellicht, met twee families naar een pretpark? Mooi niet hoor! Via het voordelenplatform van ACLVB betalen we alvast minder! Tip: je ontdekt nog meer kortingen voor pretparken op het voordelenplatform.

  ACLVB maakt het leven voor jongeren goedkoper!

  Robin, 21 jaar, student

  “Toen ik mijn lidkaart van FreeZbe ontving, ben ik uit nieuwsgierigheid toch eens gaan kijken op de voordelensite van ACLVB. Ik ontdekte snel een aantal interessante aanbiedingen. Zo ga ik graag eens naar de film. Met de voordeelkaart van FreeZbe kocht ik mijn ticket met een korting van 2,8 euro!”

  Als student is mijn lidmaatschap bij de ACLVB-jongeren volledig gratis. Zulke kortingen zijn dan toch gewoon extra. Vanaf nu ga ik voor elke uitstap eerst even checken op de site van ACLVB. Er is voor ieder wat wils en zeker ook voor de jeugd. “Het leven van een student is al duur genoeg, niet?”

  Extraatjes voor mijn outfit, sportuitrusting of verzorging bekostig ik zelf, met mijn zakgeld. Leuk, door mijn lidmaatschap bij FreeZbe betaal ik minder! Het voordelenaanbod wordt regelmatig vernieuwd, ik neem nu en dan een kijkje op www.voordelen.aclvb.be.

  Hoe kom je aan die kortingen?

  Bedrijven bieden je een korting op verschillende manieren:

  • je koopt een voucher en winkelt met korting. Dit is cumuleerbaar met eventuele andere kortingen. Meer info over vouchers
  • je gaat naar de webshop van een handelaar of winkel en koopt daar met korting.
  • je print een kortingsbon af of toont die kortingsbon op het scherm van je smartphone.
  • je toont de ACLVB voordeelkaart op de achterkant van je lidkaart of op het scherm van je smartphone via de website. De handelaar scant de barcode en verleent de korting.
  • je koopt tickets aan een verminderd tarief voor een bezoek aan een pretpark, bioscoop, …

  Registreer je

  Ben je lid bij ACLVB en heb je je lidkaart ontvangen?

  Registreer je dan snel op www.voordelen.aclvb.be en geniet van het voordelenpakket! Bekijk het filmpje, zo weet je meteen hoe je dit moet doen.

  Andere ACLVB-voordelen

  Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
  Of zoek uw secretariaat via de kaart