Lid worden

Bij de Liberale Vakbond ben je geen nummer. Dat voel je meteen als je binnenstapt.
 

Persoonlijke service, snelle betalingen

  • Je stelt je vragen over de berekening van je loon, belastingen, pensioen, ziekte, invaliditeit,…?
  • Je wilt professioneel advies over welke richting je uit moet met je loopbaan?
  • Je hebt nood aan (juridische) bijstand in geval van conflict of ontslag? Lees in dat geval ook ons Charter juridische geschillen.
  • Je wilt geholpen worden door een consulent in je zoektocht naar werk?
  • Je bent op zoek naar een vakbond die je (werkloosheids-)uitkering snel en correct uitbetaalt?
  • Je wilt mooie momenten extra vieren met een geboorte- of adoptiepremie, huwelijkspremie, premie voor samenwonenden of rustpremie?
  • Je wilt een deel van je lidgeld recupereren via een syndicale premie, voorzien via je sector?
  • Dan kan je terecht bij een van de honderd ACLVB-kantoren, verspreid over het ganse land.

Omdat ook voor de ACLVB het leven meer is dan werken alleen, willen we je van dienst zijn met een uniek loket. Met onze 360° dienstverlening bieden we je actueel advies en expertise inzake fiscaliteit, je loopbaan, premies en tegemoetkomingen, bijverdiensten, grensarbeid, je erfenis, de huurwet, samenlevingsvormen, digitale ondersteuning en mobiliteit. Jij, je familieleden en vrienden kunnen bij ons terecht met uiteenlopende vragen.

 
Sterk op het werk

Bij de ACLVB staat de dialoog voorop. Wij willen dat én de werknemer én het bedrijf erop vooruitgaan. Pas wanneer alle onderhandelingsmogelijkheden uitgeput zijn, gaan we tot actie over. Het engagement van onze afgevaardigden en militanten wordt bovendien ondersteund door een professioneel syndicaal team en andere specialisten.
 

Sterk in sociaal overleg

Tegenover politici, in de bedrijven, met sectorfederaties,…. de Liberale Vakbond vertegenwoordigt werknemers en uitkeringsgerechtigden op alle niveaus van het sociaal overleg. We leggen mee loonafspraken vast, ijveren voor werkbaar werk, vechten voor betere sociale uitkeringen, we beschermen je koopkracht.

Blij met de indexering van je salaris? Ook dat is het resultaat van volgehouden inspanningen achter de schermen. Niet de luidste roepers, wel de vinnigste verdedigers, de ACLVB-onderhandelaars !
 

Je ledenbijdrage snel terugverdiend

Een uitmuntende service en een doortastende verdediging van je belangen, voor minder gaan we niet. Daarbovenop geniet je van een overvloed aan voordelen. Met een lidmaatschap bij de ACLVB win je over de hele lijn!

Bovendien zijn er nieuwe ledenvoordelen in het vooruitzicht.  Vanaf april 2018 schakelen we een versnelling hoger: kijk uit naar een gloednieuw aanbod van voordelen! Bij de ACLVB heb je je lidmaatschapsbijdrage zo terugverdiend, een slimme keuze!
 

ACLVB-vakantiehuizen

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB – vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven; die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn. De ACLVB stelde met zorg een palet sfeervolle verblijven aan de Belgische kust, in de Ardennen en Frankrijk samen.

U wil een verblijf boeken ? Reserveren kan online via onze website.
 

Ledenbijdragen

De maandelijkse ledenbijdrage zijn hier beschikbaar

Voor studenten is het lidmaatschap helemaal gratis en krijg je er nog heel wat specifieke voordelen bovenop: gratis juridische bijstand voor studentenarbeid, info over jeugdvakanties, vakantiewerk, studietoelagen, studeren in het buitenland,… en goedkoper reizen en winkelen.

Overtuigd? Vul dan het lidmaatschapsformulier in!

Vul het formulier in en bezorg het ons

Fill out the form and return it to an ACLVB office (English registration form)

Online aansluiten voor buitenlandse werknemers

Vul het online formulier in !

Al overtuigd?

Ben je al overtuigd om aan te sluiten bij de Liberale Vakbond? Ga dan rechtstreeks naar ons formulier.

Word online lid 

Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
Of zoek uw secretariaat via de kaart