OCTA+pass : een netwerk van meer dan 650 tankstations ten dienste van ACLVB-leden

Op deze pagina:

  U hebt de keuze tussen 2 verschillende tankkaarten, de OCTA+pass België en de OCTA+pass Benelux.
   

  OCTA+pass België

  Waar kunt u tanken ?

  Met de OCTA+pass België kunt u tanken in 650 benzinestations van het netwerk van OCTA+, AVIA, POWER en DCB in België.

  Aan welke prijs ?

  U hebt een gegarandeerde korting van 11 cent (21% BTW inbegrepen) op de officiële brandstofprijs in de stations van het merk OCTA+, AVIA , POWER en in het netwerk van DCB.

  Nog betere voorwaarden ?

  Als u kiest voor de OCTA+ ENERGYBOX, geniet u van nog betere voorwaarden die gaan tot 12,5 cent (21% BTW incl.) per liter! Het volstaat om klant “OCTA+ ENERGYBOX” te worden voor aardgas of elektriciteit. Want OCTA+ is de enige leverancier die naast brandstof ook aardgas, elektriciteit en huisbrandolie aanbiedt. Aarzel niet onze klantendienst te contacteren op het nummer 02/257.46.18 en geniet van de vele voordelen van de OCTA+ ENERGYBOX.

  Bovendien hebt u garantie op de beste prijs: als een station meer korting aan de pomp geeft dan de korting die wij u beloofd hebben, rekenen wij automatisch de goedkoopste prijs aan.
   

  OCTA+pass Benelux

  Waar kunt u tanken ?

  Met de OCTA+pass Benelux kiest u voor een internationaal netwerk van 1000 benzinestations: de tankstations van het merk OCTA+, AVIA, POWER en DCB in België en 350 tankstations van TEXACO en DCB in de Benelux.

  Aan welke prijs ?

  In België hebt u dezelfde condities als voor de OCTA+pass België. In de stations van TEXACO en DCB in Luxemburg tankt u aan de “pompprijs”. In de stations van DCB en TEXACO in Nederland, betaalt u de “landelijke adviesprijs”.
   

  Enkele andere voordelen

  Veilig tanken dankzij geheime code. U hoeft noch cash geld, noch betaalkaarten op zak te hebben.

  1 factuur voor 5 netwerken. Gedetailleerde maandelijkse facturatie met overzicht van de locatie en tijdstip van uw tankbeurten, aantal gereden kilometers en brandstofverbruik (op aanvraag), saldo energiepunten, enz. Betaling 2 x per maand via domiciliëring. Factuur gratis te verkrijgen via e-mail. Voor de OCTA+pass Benelux krijgt u een factuur per land.
   

  Hoe profiteren van deze voordelen?

  • Vul het officiële aanvraagformulier aan (controleer en corrigeer indien nodig), onderteken het en stuur terug naar OCTA+, Schaarbeeklei 600, 1800 Vilvoorde. Het formulier is tegelijkertijd een aanvraag voor het openen van een bankdomiciliëring ten voordele van OCTA+ Energie NV.
  • Na ontvangst sturen wij het domicilieringsbericht naar uw bank. Na akkoord van de bank zenden wij u de tankkaart(en). Kort daarna zal u uw geheime code(s) ontvangen per e-mail of sms. Vanaf dan kan u tanken met uw OCTA+pass. Om veiligheidsredenen kunt u de geheime code niet wijzigen.

  Download het aanvraagformulier

  Meer info nodig of vragen ?

  Contacteer ons op het nummer 02/257.46.18. Wij helpen u graag verder !

  Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
  Of zoek uw secretariaat via de kaart