Butgenbach - Hotel du lac

Op deze pagina:

  U wilt enkele dagen rustig doorbrengen in de prachtige omgeving van de Oostkantons, de lokale fauna en flora herontdekken ?

  "Hotel du Lac" te Bütgenbach verwelkomt u van harte, het ganse jaar door, in hun complex van 28 moderne kamers met badkamer, WC, telefoon en kleuren-TV.

  Na activiteiten in volle natuur en de ontdekking van de regio is een goede tafel zeker op zijn plaats. Proef van de Franse of regionale keuken met zorg zelf voorbereid door de chef.

  Denkt U daarna aan uw lijn? Geen probleem, U hebt gratis toegang tot de sauna, fitness en relaxatiezaal van het hotel.

  Voorwaarden om te kunnen genieten van het exclusieve aanbod van een vermindering van 10 %, voorbehouden aan de ACLVB en het VSOA.

  Verblijf van minimum twee opeenvolgende nachten in een kamer van categorie A, B of C
  Half-pension, volledig pension of gastronomische weekends

  De vermindering is niet van toepassing op de maaltijden die ter plaatse worden genuttigd zonder de overnachtingformule, alsook niet op de "Senioren Weken", op de promotieaanbiedingen voor de winter-lente-herfst. De voorwaarden voor deze aanbiedingen houden reeds rekening met een bijzondere korting van 15 % op de normale gangbare prijzen.

  Hoe te werk gaan ? Doodeenvoudig

  Om te reserveren bel zo vlug mogelijk naar het nummer 080/44.64.13. Geef uw coördinaten op en vermeld klaar en duidelijk U lidnummer bij de ACLVB of het VSOA.

  Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
  Of zoek uw secretariaat via de kaart