Cazura: de nieuwe naam voor ACLVB vakantiehuizen

Op deze pagina:

  Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB-vakantiecentra die nu de naam Cazura hebben gekregen. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven; die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn.

  Onder Cazura kan u nog steeds de vertrouwde appartementen in Blankenberge, Oostende, Middelkerke, Westende, De Panne en Cavalaire-sur-mer terugvinden.

  Iedereen is er welkom, zowel leden als niet-leden. Al genieten leden uiteraard van een extra voordelig tarief.

  Bovendien zijn onze Belgische appartementen uitgerust met digitale sloten. Sleutels dienen niet meer opgehaald te worden bij een agentschap maar worden jullie enkele dagen voor aankomst per mail bezorgd.

  Wenst u een verblijf te boeken?

  Boek online via onze website. U kunt dan zelf nagaan of er voor een bepaalde periode nog appartementen beschikbaar zijn.

  Vanaf 2 oktober kan je boeken voor het daarop volgende jaar. Alle periodes worden op dat ogenblik opengesteld voor verhuur. De verhuurperiodes voor 2024 zullen vanaf 02/10/2023 mogelijk zijn.

  Om in aanmerking te komen voor het ledentarief, dient u minimum 12 maanden bijdragen betaald te hebben.

  Neem alvast uw lidkaart even bij de hand. Daarop kan u uw lidnummer (8 cijfers) terugvinden dat u nodig zal hebben om de korting te verkrijgen.
   

  Boek online

  www.cazura.be

  Heb je nog vragen?

  Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
  Of zoek uw secretariaat via de kaart