De loopbaanconsulenten: Wie zijn wij?

Op deze pagina:

  Hilde Plancke 

  Hilde werkt sinds 2002 als ACLVB-consulent. De eerste 15 jaar als  Bijblijfconsulent, nadien als Loopbaanconsulent. 

  Concreet en stevig onderbouwd advies geven is haar kwaliteit. Als Bijblijfconsulent zette ze acties voor 50+ers op de rails. Nadien concentreerde ze zich op het digitaal sterker maken van werkzoekenden. 

  Als loopbaanconsulent gebruikt ze haar jarenlange ervaring om snel signialen op te vangen, werkbaar werk te promoten, probleemsituaties op de werkvloer bespreekbaar te maken, .. waarbij ze de juridisch-administratieve context nooit uit het oog verliest. 

  • Londenstraat 25, 2000 Anwerpen
  • Tel.: 03/201.93.25, GSM: 0477/04.08.62
  • Mail: hilde.plancke@aclvb.be 

   
  Hilde Rimbaut

  Hilde stond jarenlang met beide voeten in de praktijk van een onderneming. Als hoofddélégué vertegenwoordigde, coachte en ondersteunde ze haar collega's door dik en dun. Als ervaringsdeskundige herstructureringen en sluiting kent ze alle problemen, noden en emoties die daarmee gepaard gaan. 

  Hilde is consulent sinds 2007. De eerste jaren was ze Diversiteitsconsulent, In 2014 deed ze de stap naar Loopbaanconsulent. Ze is een warme persoon die begaan is met het welzijn van haar klanten. Vanuit een zeer brede kijk geeft ze praktisch en realistisch advies. 

  • Leo de Béthunelaan 36, 9300 Aalst
  • GSM: 0476/56.73.53
  • Mail: hilde.rimbaut@aclvb.be

   

  Kirby Bomans

  Kirby behaalde een bachelordiploma Sociaal Werk. Ze leerde als arbeidsbemiddelaar bij GTB het belang kennen van een goede samenwerking met verschillende instanties. In haar job als ACLVB-loketmedewerker werd ze volledig ondergedompeld in de sociale wetgeving rond werkloosheid. Met haar aanstekelijke energie en optimisme is ze een uitstekende motivator. 

  • Stationslei 78/b1, 1800 Vilvoorde
  • Tel.: 02/254.08.72, GSM: 0471/46.52.13
  • Mail: kirby.bomans@aclvb.be

   
  Silke Rottiers

  Als loopbaanconsulente begeleidt Silke werkzoekenden in hun traject naar werk en ondersteunt ze werknemers en afgevaardigden die ondersteuning wensen op de werkvloer. Hierbij staat de vraag van de klant steeds centraal. Na haar studies toegepaste psychologie en ergotherapie heeft ze ervaring opgedaan in het begeleiden van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zowel in de zorgsector als in de sociale economie. Gedurende haar tewerkstelling bij ACLVB deed zij ruime kennis op van arbeidswetgeving en werkloosheidsreglementering. Silke heeft een groot inlevingsvermogen en straalt een zekere rust uit dat ze weet over te brengen op anderen. Ze laat mensen nadenken over hun loopbaan op een respectvolle manier, met humor en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Ze werkt vanuit een open communicatie, een wederzijds vertrouwen en met de nadruk op het optimaal inzetten van iemands talenten.

  • Koning Albertlaan 95, 9000 Gent
  • Tel: 0470/22.55.83
  • Mail: silke.rottiers@aclvb.be 

   

  Tine Hombroux

  Tine heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als hulpverlener in de sociale sector, en specialiseerde zich in zowel de individuele begeleiding van mensen, als in het werken met groepen. Haar expertise in welzijnswerk stelt haar in staat om mensen met uiteenlopende loopbaanvragen te voorzien van duidelijke informatie en onderbouwd advies. Tine’s studies en stages in landen als Nieuw-Zeeland en Senegal, wekten haar interesse en zin voor interculturaliteit. Haar bijzondere aandacht gaat uit naar de meest kwetsbaren in onze samenleving. Tine behandelt elk dossier met zorg, en in een vertrouwelijke sfeer. Haar enthousiaste en warme persoonlijkheid krijg je er meteen bij.

  • Beauduinstraat 33 , 3300 Tienen
  • Tel: 0476/56.58.91
  • Mail: tine.hombroux@aclvb.be
    

  Guido Cornelis 

  Guido heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als hulpverlener in de zorg- en sociale sector. Hij is daardoor duidelijk mensgericht. Hij specialiseerde zich in zowel de individuele begeleiding van mensen, als in het werken met groepen. Zijn luisterend oor, zijn aangeboren nieuwsgierigheid en zijn ervaring als teamcoach stellen hem in staat om praktische informatie en een onderbouwd advies te geven. Interculturaliteit en armoede zijn 2 thema’s die Guido volgt met grote interesse.

  • Antwerpsesteenweg 127, 9040 Gent-St Amandsberg
  • GSM: 0476/56.70.58
  • Mail: guido.cornelis@aclvb.be

   

  Hilde Lenders

  Na haar studies als opvoedster in de bijzondere jeugdzorg en verzekeringsmakelaar in  avondonderwijs werkte Hilde Lenders als zelfstandige in een schrijnwerkerij met specialisatie maatwerk. Hierdoor kon ze het vak bedrijfsbeheer onderrichten in het volwassenenonderwijs. Deze positieve ervaring in het onderwijs gaf aanleiding tot bijkomende studies om les te kunnen geven in het secundair onderwijs. Om jongeren nog verder te begeleiden in hun zoektocht naar leren en werken, werd ze leertrajectbegeleidster bij de Vlaamse Overheid. Het project Flip The Switch binnen de ACLVB dat gericht is op het voorkomen van schooluitval bij jongeren, is haar op het lijf geschreven. Verder begeleidt ze zowel jongeren als volwassenen die voor keuzes staan in hun loopbaan. Kansen geven, nemen en krijgen vat de levensvisie samen van deze loopbaanconsulent.

  • Fr. De Merodestraat 76/78, 2800 Mechelen 
  • Tel.: 015/28.89.84, GSM: 0479/02.42.10
  • Mail: hilde.lenders@aclvb.be

   

  Myriam Rossi

  Myriam Rossi behaalde een master in de klinische psychologie en werkte 13 jaar bij VIAS (het vroegere Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid). Ze heeft ervaring in het onderzoeken en evalueren van mensen met diverse problematieken in een gerechtelijke en medische context.  Myriam is van Franse afkomst, en woont in België sedert 2002. Ze beheerst zowel het Nederlands als het Frans. Als loopbaanconsulent van de ACLVB wil ze werkzoekenden informeren en begeleiden in hun zoektocht naar nieuwe perspectieven op de arbeidsmarkt. Myriam is een coach voor iedereen die een nieuwe start maakt, en doet dit op een vertrouwelijke en respectvolle manier.

  • Ieperstraat 432,  8930 Menen
  • GSM: 0476/56.67.36
  • Mail: myriam.rossi@aclvb.be

   

  Sara Neirynck

  Sara Neirynck heeft een jarenlange ervaring in de ACVLB als educatief medewerker, met als voornaamste taken het vervaardigen van educatief materiaal en het geven van vormingen en workshops in het kader van verschillende projecten. Sinds 2015 ondersteunt ze de loopbaanconsulenten van de ACLVB in hun werking. Net als haar collega’s streeft ze naar een optimale dienstverlening op maat van de klant.

  • Koning Albertlaan 95, 9000 Gent
  • Tel: 09 24 23 984 (op maandag, dinsdag en donderdagvoormiddag)
  • Mail: sara.neirynck@aclvb.be 

   

  Els Carmans

  Els heeft een jarenlange ervaring opgebouwd als commercieel medewerker en als gewezen uitzendconsulente heeft ze haar strepen verdiend in de tewerkstellingssector. Haar empathisch vermogen zorgt ervoor dat ze mensen snel op hun gemak kan stellen. Motiveren, inspireren en informeren doet ze steevast met geduld, ervaring, humor en enthousiasme. Als loopbaanconsulente zorgt Els voor de juiste ondersteuning, advies en desgewenst bijkomende vorming. Op die manier kunnen werknemers met herwonnen vertrouwen hun weg verderzetten in hun professioneel traject en krijgen werkzoekenden een extra duwtje in de rug op hun weg naar nieuwe horizonten op de arbeidsmarkt.

  • Jeneverplein 2, 3500 Hasselt
  • Tel.: 089 399 370 of  0475 258 320
  • Mail: els.carmans@aclvb.be

   

   

  Onze Werking

  Wij gebruiken reeds sinds 1998 het ESF-kwaliteitsmodel als leidraad voor ons kwaliteitsbeleid. We beschikken daarnaast over de WSE kwaliteitsstandaard en het BC 9022 Certificaat

  Integriteit is een kernwaarde van al onze medewerkers die ook altijd handelen volgens onze deontologische code. 

  We streven naar een open communicatie met onze klanten in een positieve sfeer. Kritiek, vragen, opmerkingen of suggesties beschouwen we als bron van informatie over de kwaliteit van onze dienstverlening. Laat ze ons weten aub.

  De klachtenprocedure kan je hier downloaden

  Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
  Of zoek uw secretariaat via de kaart