ACLVB bereidt zich voor op de sociale verkiezingen 2020. We blijven groeien en zoeken bijgevolg extra kandidaten. We zijn benieuwd naar jouw visie en inbreng. Voel je je aangesproken? Kom op!

Beschik jij over ons DNA?

Doe de test!

Waarom opkomen?

Om in bedrijven of andere organisaties een rol van formaat te kunnen spelen heeft een vakbond verkozenen nodig voor de overlegorganen. Alleen dan kan een vakbond sleutelen aan de werkomstandigheden en het welzijn van ALLE werknemers.

Door deel te nemen aan de sociale verkiezingen geef je de ACLVB een krachtigere stem in de overlegorganen én kun jij het als kandidaat opnemen voor je collega’s en mee zorgen voor hun welzijn op de werkvloer.

Last but not least ga ook jijzelf erop vooruit dankzij je vakbondsengagement. Je voegt extra uitdaging toe aan je job. Bovendien breiden je kennis en vaardigheden razendsnel uit, da’s mooi meegenomen. Kom op en maak deel uit van een boeiend nieuw netwerk.

Waar kan ik als kandidaat op rekenen?

Als kandidaat kun je o.a. rekenen op steun, service en opleidingen. Maar bij de Liberale Vakbond is ook het moto ‘Vrije visie, eigen stem’ onlosmakelijk verbonden met je kandidatuur.

Laat je inspireren

Ervaringen van kandidaten bij de vorige sociale verkiezingen geven je een helder beeld over de unieke aanpak van de Liberale Vakbond. Lees hier hun verhalen!

Stop je energie in een positieve vakbond!

Welkom op onze infosessies!

Kom je op voor de sociale verkiezingen 2020? Heb je vragen of ben je op zoek naar tips en weetjes als militant? We ontmoeten je graag op een van onze infosessies in provincie.

Meer over de info-sessies

 

Elkaar beter leren kennen?

Bezorg ons even je gegevens! Die van onze contactpersonen vind je alvast hier.

Kennismaken

 

Stel je kandidaat en ontvang een gratis startpakket

Klaar om op te komen? Laat dan je gegevens na. Wij leggen alvast je gratis startpakket klaar met notitieboekje, verkiezingskalender, drinkfles en balpen.

Ik stel me kandidaat


Beschermd

Om werknemers de garantie te bieden dat ze hun kandidatuur in vertrouwen kunnen stellen en zich in alle vrijheid kunnen uitdrukken, heeft de wetgever voorzien in een bescherming tegen ontslag van de kandidaten voor de sociale verkiezingen en de verkozenen in de OR en het CPBW.

Meer over bescherming?