banner-cazura.jpg

Voordeliger op vakantie

24/03/2022 - 16u

Zin om er even tussenuit te knijpen? Vakantieplannen met familie of vrienden? Dankzij je lidmaatschap bij de Liberale Vakbond ga je voordelig op reis! Ontdek het zonnige aanbod van Cazura!

Cazura, dat staat voor thuiskomen in een omgeving van ontspanning en rust.

Cazura biedt jong en oud een budgetvriendelijke vakantie op toplocaties. Onze vakantiebestemmingen zijn uiterst goed gelegen op een steenworp van het strand of vlakbij het centrum van de stad. Je verblijft in een modern appartement, studio of penthouse. Er zijn accommodaties met 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. Al onze modules zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken en een comfortabele leefruimte met digitale tv en wifi. Recent werden ze ook uitgerust met een digitaal slot. Sleutels dienen niet meer opgehaald te worden bij een agentschap, ze worden je enkele dagen voor aankomst per mail bezorgd. Zo check je in op het uur dat jij verkiest.
 

Maak je keuze

  • Residentie Amadeus - Westende
  • Residentie Zeeduin I - De Panne
  • Residentie De Zonnekant - Middelkerke
  • Residentie Majestic - Blankenberge
  • Residentie Notting Hill - Oostende
  • L’Eucalyptus - Domaine des lavandiers - Cavalaire-sur-mer (Frankrijk)

Zorgeloos verblijven in een hotel of vakantiehuisje kan ook in de Belgische Ardennen bij onze partner Azur en Ardenne:
Vakantiedomein Azur en Ardenne – Barvaux-sur-Ourthe.
 

Ledentarief

Iedereen kan huren bij Cazura, maar als lid van ACLVB geniet je van de voordeligste tarieven. Verblijf je voor een periode van twee of meer weken, dan geniet je bovendien van extra korting.
Kijk op www.cazura.be voor meer informatie en boek er meteen je weekend, midweek, week of meerdere weken vakantie. Belangrijk: zorg dat je je correct lidnummer (zoals vermeld op je ACLVB-lidkaart) bij de hand hebt. Of laat je bijstaan in je ACLVB-secretariaat.

Zoals je ziet op www.cazura.be dien je, om te kunnen boeken aan het voordelige ledentarief, een verificatiecode aan te vragen. Die code ontvang je door je lidnummer, geboortedatum en e-mailadres in te vullen. Opgelet: de verificatiecode dien je voor elke boeking opnieuw aan te vragen.
 

Nog vragen?

Contacteer Cazura via mail naar info@cazura.be of telefonisch op het nummer 09 396 76 00.
Tip: raadpleeg zeker de 'veelgestelde vragen' op www.cazura.be, waar je misschien al het antwoord vindt dat je zocht.

Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
Of zoek uw secretariaat via de kaart