Luchtvaartsector | 31 mei 2023 : Internationale Dag!

31/05/2023 - 11u

31 mei is de internationale dag van het cabinepersoneel. Als ACLVB zijn wij uiteraard de vakbond die voor alle medewerkers op de luchthaven een hart heeft. Daarom willen wij iedereen bedanken om alle uithoeken van de wereld met elkaar te verbinden en ervoor te zorgen dat de afstand tussen mensen kleiner wordt.

Jullie zorgen ervoor dat mensen kunnen genieten van een welverdiende vakantie, en op een veilige manier op hun bestemming aankomen. Van het grondpersoneel tot het vliegend personeel, van de bagageafhandeling tot de veiligheidsdiensten, van de schoonmaak tot de catering en onderhoudspersoneel, and last but not least, iedereen die zorgen voor de support. Elk van jullie is een onmisbare schakel in een lange ketting. Bedankt voor jullie inspanningen!

“Wat ik vooral leuk vind aan mijn job is dat het een gevarieerde baan is waardoor ik kan reizen en veel mensen kan ontmoeten, allemaal in een goede sfeer!”

“Cabin Crew zijn is een passie, een passie voor je vak en ook als het even tegenzit blijf jij doorgaan. Je ziet het positieve in elke situatie en ook als je je dag niet hebt, sta je voor andere klaar. De passie voor vliegen zit in je, elke dag.” 

Nog vragen?

Neem dan gerust contact op met je ACLVB-secretariaat.

Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
Of zoek uw secretariaat via de kaart