Transport en logistiek | Black Friday 2023

17/11/2023 - 09u

De Black Friday Rush in de logistiek en onderweg

Black Friday, een shoppingtraditie die onvermijdelijk is geworden, start elk jaar vroeger, met promoties doorheen heel de maand november. Deze intense consumptieperiode, die begint na Single's Day en voorafgaat aan Cyber Monday, plaatst logistieke medewerkers in het hart van een niet aflatende storm.

Een storm van pakketten en promoties

Sinds 2023 duurt Black Friday veel langer dan de traditionele dag, met een vloedgolf van promoties die de consumenten overspoelt. De verlenging van deze periode zet logistieke medewerkers onder druk, die overspoeld worden door een steeds grotere vraag en strakkere deadlines.

Een donkere periode op de weg, waarbij we extra aan de chauffeurs denken

Maar de druk blijft niet beperkt tot de magazijnen. Onze chauffeurs, die vaak worden verwaarloosd, komen ook in deze intense periode terecht. De wegen worden een doolhof, leveringen moeten sneller en vermoeidheid wordt een constante metgezel. De feestdagen staan voor de deur, wat hun toch al zware taak nog ingewikkelder maakt.

Iedereen die de magie van de feestdagen mogelijk maakt, bedanken we van harte!

Laten we in deze hectische tijden onze solidariteit betuigen met logistiek medewerkers, bezorgers en chauffeurs. Black Friday kan een gekkenhuis zijn, maar het is ook de moment om onze dankbaarheid te tonen aan degenen die ervoor zorgen dat onze cadeaus op tijd onder de boom liggen, Klaar om een glimlach tevoorschijn te toveren voor de feestdagen.

 

Download de affiche

Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
Of zoek uw secretariaat via de kaart