Sectorbrochure staalnijverheid

09/03/2016 - 14u

De vakbonden en werkgevers van de arbeiders in de staalnijverheid ondertekenden voor het laatst een Nationaal Akkoord voor de periode 2015 – 2016.We onderlijnen het belang van een Nationaal Akkoord. Het is immers van toepassing op alle ondernemingen en alle arbeiders uit de ijzernijverheid-staalindustrie.

In deze brochure vind je de belangrijkste sectorale loon- en arbeidsvoorwaarden voor de arbeiders, tewerkgesteld in het paritair comité nr.104 – Staalnijverheid. De nationale bepalingen vermeld in deze brochure zijn minima. De loon- en arbeidsvoorwaarden kunnen hoger liggen op regionaal vlak en op ondernemingsvlak.

De ACLVB zal ook in de toekomst blijven ijveren voor de verbetering van de loon- en arbeidsvoorwaarden van alle arbeiders uit de metaalsector. Loon- en arbeidsvoorwaarden zijn voortdurend onderhevig aan wijzigingen.

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van de wijzigingen aan de loon- en arbeidsvoorwaarden in uw sector? Geef dan zeker uw e-mailadres door aan een medewerker van uw ACLVB-secretariaat!

Nog vragen?

Neem dan gerust contact op met je ACLVB-secretariaat.

Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
Of zoek uw secretariaat via de kaart