Wat als er geen vakbond zou zijn?

Op deze pagina:

  Tegenover politici, in federale of regionale beleidsorganen, binnen de bedrijven, ten aanzien van sectorfederaties, … de Liberale Vakbond vertegenwoordigt werknemers en uitkeringsgerechtigden op alle niveaus van het sociaal overleg. We leggen mee loonafspraken vast, ijveren voor werkbaar werk, vechten voor betere sociale uitkeringen, we beschermen je koopkracht.

  Blij met je ecocheques? Aan het genieten van tijdskrediet? Stuk voor stuk verworvenheden die het resultaat zijn van collectieve overleginspanningen.

  Bij de ACLVB klop je ook aan met je vragen over de berekening van je loon, belastingen, pensioen, ziekte-uitkeringen. Of als je juridische bijstand nodig hebt in geval van een conflict op de werkvloer of een ontslag. Wil je professioneel advies over welke richting je uitmoet met je loopbaan? Je vakbond staat voor je klaar.

  En omdat de Liberale Vakbond als geen ander begrepen heeft dat leven meer is dan enkel werken, staan we je nu ook bij in tal van domeinen naast je job. Met onze 360° dienstverlening bieden we je actueel advies en expertise inzake erfrecht, de huurwet, samenlevingsvormen, premies en tegemoetkomingen, bijverdiensten, grensarbeid, digitale ondersteuning en mobiliteit.

  De ACLVB werkt met je mee!

  Kies een ACLVB-secretariaat bij u in de buurt voor de beste service ::
  Of zoek uw secretariaat via de kaart